Ett mer personligt hem

Ett mer personligt hem

Svenskarnas inredningsintresse har vuxit enormt de senaste åren och det renoveras som aldrig förr. Varje år är det en ny färgskala som är den allra hetaste, väggar ska vara matta eller supermatta och gamla blommiga tapetklassiker dammas av och blir på modet igen. Men hur roligt är det egentligen när de flesta hem ser mer eller mindre likadana ut? Snyggt och stilfullt i all ära, men särskilt spännande är det väl knappast. Våga istället satsa på något annorlunda och kul, något som väcker intresse och tar rejält med plats i ditt hem – som en fototapet.

 

 

Bilar, bakverk eller en strand?

Fototapeter finns med tusentals olika motiv och du kommer säkerligen inte ha något problem att hitta en som faller dig i smaken, det svåra blir nog snarare att lyckas välja endast en. Du kanske är en djurälskare och vill ta in en bit av Afrikas savann i vardagsrummet? Eller har du en passion för blommor och vill ha en blommig tapet med mer liv och känsla än vanliga tapeter med traditionellt tryckta motiv? Oavsett vilken fototapet du väljer till ditt hem, kommer den garanterat att ge det en unik och personlig karaktär.

 

Perfekt som fondvägg

Ibland vill man förnya och göra om men utan att behöva renovera ett helt rum. Då är en fondvägg ett utmärkt alternativ, och fototapeter gör sig särskilt bra som just fondväggar. Tack vare de ofta mäktiga och iögonfallande motiven, behövs sällan mer än en vägg och du kan därmed skapa ett helt nytt rum väldigt snabbt och enkelt. Blir du sugen på en fototapet och vill kika på utbudet, kan du svänga förbi en färgaffär eller bygghandel som säljer tapeter. Allra mest att välja på hittar du dock på nätet hos webbutiker som t.ex Sohu. Botanisera i lugn och ro bland motiven, beställ och få hem din fototapet snabbt och smidigt med posten.